Hoe werkt de bibliotheekapp?

Gumroad bibliotheek app

Omdat ik hou van snel, beveiligd en simpel werken, heb ik gekozen om het platform van Gumroad te gebruiken.

Omdat ik ook het gebruiksgemak van mijn klanten als uitgangspunt heb. Gumroad is beveiligd, gebruiksvriendelijk voor wie via hun platform iets koopt, het werkt snel en met een app. 

Maar omdat het een Amerikaans platform is en je wellicht meer uitleg wilt voor je een checklist koopt of omdat je gewoon de app wilt installeren, hierbij een beetje uitleg in het Nederlands

Wat is de Gumroad bibliotheek app?

De Gumroad Bibliotheek app is gebouwd om je de best mogelijke mobiele ervaring te geven. De Gumroad Bibliotheek app dient als een mobiele versie van de Gumroad Bibliotheek. Je kan er gekochte producten bekijken, beluisteren en lezen. De Gumroad Bibliotheek app is niet hetzelfde als je Gumroad Dashboard op de website. 

Waar vind ik de Gumroad app?

Gumroad-bibliotheek voor iOS

Installeer na je aankoop de Gumroad Library die je hebt gedownload en geïnstalleerd op je iOS-apparaat. Momenteel wordt de app officieel ondersteund op alle iPhones, iPods en iPads met iOS11 en hoger.

Gumroad Bibliotheek voor Android
Installeer na je aankoop de Gumroad-bibliotheek die je hebt gedownload en geïnstalleerd op je Android-apparaat. Momenteel wordt de app officieel ondersteund op alle Android-toestellen met schermen tot 7 inch breed, waarop Android 4.1 en hoger wordt uitgevoerd.

Hoe kan ik inloggen en de inhoud zien?

Inloggen op de app

Als je al een Gumroad-account hebt, log je gewoon in op de Gumroad-app met je bekende e-mailadres en wachtwoord. Je kunt ook inloggen met je Facebook- of Twitter-account. Zodra je inlogt op de app met deze code, zal je bibliotheek al vol staan met goodies die je al hebt gekocht met die e-mail ID.

Genieten van inhoud in de app

Scroll door uw bibliotheek en tik op de coverafbeelding van een product om toegang te krijgen tot de bijgevoegde bestanden. Om de bestanden van een product rechtstreeks naar je telefoon te downloaden voor offline toegang, schuif je de schakelaar naar rechts en tik je op de downloadknop. Dit zal het downloadproces voor je bestanden starten. Als deze optie niet verschijnt, dan gaat het om producten die je alleen kan streamen.

Gumroad bibliotheek app


FAQ over de app?

V: Waarom verschijnt mijn aankoop niet in de app?

A: Het is mogelijk dat het product dat je hebt gekocht niet mobielvriendelijk is. Het kan bijvoorbeeld een ZIP-bestand zijn, dat op je desktop moet worden geopend. Of een Mobi-bestand. In wezen bevat het product geen bestand dat kan worden gelezen, bekeken of beluisterd op de app. De checklists van Checklistworld zijn PDF's en zouden normaal zonder problemen in je bibliotheek moeten te vinden zijn.

V: Er ontbreken bestanden in mijn bibliotheek!
A: Stuur een e-mail naar Gumroad's Support team (Engelstalig) met de e-mail ID waarmee je hebt gekocht, en vermeld de naam van het ontbrekende product ook in je e-mail. Je kan dit doen via de chat op de pagina met Engelstalige uitleg over de bibliotheek. Gumroad zal dit product graag handmatig toevoegen aan je bibliotheek! Als het bestand echter niet mobielvriendelijk is, kan het niet aan je bibliotheek worden toegevoegd. Heb je problemen met het Engels? Neem contact op via hersenmist@proton.me (hou wel rekening met verwerktijd van 1 tot 2 werkdagen)

14 Dagen geld terug

Money Back Guarantee

Als, om welke reden dan ook, je niet tevreden bent van een checklist, dan kan je een volledige terugbetaling op elk moment binnen 14 dagen na uw aankoop vragen via onze contactpagina.

>