Hoe verloopt het downloaden en de betaling van een checklist?

Als je overweegt een checklist te kopen, dan wil je eerst weten hoe alles in zijn werk gaat. Dus zoek je meer informatie over het downloaden en de betaling.

Je bent op de juiste pagina om hierover meer te lezen.

Of weet je wat?

Je kunt het ook proberen door de gratis checklist inpaklijst voor vakantie te downloaden. 

1. De betaling van de checklist

Omdat de aankoop verloopt via het beveiligde platform van Gumroad, zal je de keuze hebben om te betalen via Stripe of Paypal. Dat betekent op dit moment dat je enkel zal kunnen betalen via een mastercard of kredietkaart.

Een betalingsbewijs zal je kunnen downloaden in je account (zie onderste afbeelding op deze pagina), een factuur kan je laten aanmaken op het afrekeningsvak dat je onmiddellijk na je aankoop te zien krijgt (zie eerste afbeelding hieronder) of gewoon via de e-mail die je zal ontvangen.

2. Het downloaden van een checklist

Zoals je reeds kon lezen werken we via het beveiligde platform van Gumroad. Na de aankoop, zal je een scherm zien zoals dit (dit voorbeeld is het voorbeeld van een testaankoop van een Engelse checklist, bij jou zal de tekst in het Nederlands staan):

Checklist na aankoop

Je zult de checklist onmiddellijk kunnen downloaden via dit scherm. Als je een factuur nodig hebt, kun je deze aanmaken en downloaden. Je kan je aankoop ook tweeten of delen via Facebook (wat ik natuurlijk zou aanraden :-)).

Maar door je account, heb je ook toegang tot je eigen dashboard of klantenportaal. Na je aankoop kom je dan op onderstaand scherm terecht in je account. Dat ziet er uit zoals hieronder. Je kunt dit ook openen in de bibliotheek app als je wilt.

Ook hier kan je de checklist downloaden, versturen naar je Kindle of gewoon op het internet lezen. Je kan ook hier je betalingsbewijs downloaden (onder de knop bekijk bon). Dit is altijd toegankelijk zodra je in jouw account in Gumroad inlogt. Hier zul je ook je updates van je checklist vinden.

Klantenportaal checklistworld

Tot slot, zal je jouw checklist ook kunnen downloaden via de e-mail die je zal ontvangen.

Alles om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.


Blijf altijd op de hoogte van nieuwe checklists!

>